De PRP-behandeling voor mannen in Zwolle

Met het ouder worden, neemt helaas vaak de erectiekwaliteit af. U kunt kiezen voor een bepaald blauw pilletje, maar ook met een PRP-behandeling van PRP Clinics is het probleem aan te pakken. Uw seksuele performance verbetert en uw zelfvertrouwen neemt toe.

Voor wie is een P-shot geschikt?

Met een P-shot spuiten we Platelet Rich Plasma in de zwellichamen van de penis. Naarmate de man ouder wordt, kan de intensiteit van de erectie afnemen. Naast het ouder worden, zijn er uiteraard vele andere oorzaken die kunnen leiden tot een minder overtuigende erectie. Erectieproblemen verminderen de seksuele prestatie, maar kunnen ook het zelfvertrouwen van de man beschadigen. Een PRP-behandeling kan het weefsel van het zwellichaam in de penis verjongen, waardoor de erectie weer krachtiger en duurzamer wordt. Een PRP-behandeling is veel minder ingrijpend dan een operatie die hetzelfde doel wenst te bereiken. 

Is er bij een erectie sprake van kromstand van de penis, de zogenoemde Peyronie, dan kan deze door PRP-behandelingen worden gecorrigeerd.

Daarnaast kunnen ook mannen last hebben van lichen sclerosus. De oorzaak is onbekend, het zorgt ervoor dat de huid er wittig uit gaat zien, makkelijk scheurt, brandt en jeukt. Voor het herstel van deze huidaandoening raden we ook PRP-behandelingen aan. 

Is een P-shot voor mij geschikt?

De behandeling

Na een intake waarbij we de behandelingsindicatie vaststellen, wordt de afspraak voor de daadwerkelijke behandeling gemaakt. Tijdens de behandeling wordt eerst een verdovende crème aangebracht op de penis, die 20 tot 30 minuten moet inwerken. Uit de arm wordt vervolgens bloed afgenomen. Van het bloed wordt Platelet Rich Plasma geproduceerd door de TRUprp-machine.

De verkregen PRP wordt vervolgens op vier plekken in de zwellichamen van de penis en aan de kraag van de basis van de glanspenis ingespoten. Bij lichen sclerosus en bij kromstand wordt in de aangetaste gebieden PRP geïnjecteerd. Voor een volgende behandeling moet het effect van de PRP-injectie zes tot acht weken worden afgewacht.

Ik heb een vraag