Vampire facelift; PRP-injectie;

Vampire facelift of borstlift mogelijk met PRP-injecties

Platelet Rich Plasma wordt al tientallen jaren toegepast. Naast de unieke O-shots en P-shots die in ons instituut worden uitgevoerd, kunt u ook voor een ander soort huidverjonging bij ons terecht. We richten ons namelijk niet alleen op de geslachtsorganen. Ook een jonger gezicht, decolleté en een borstlift zijn mogelijk met de onze PRP-behandelingen.

De vampire lift

What’s in a name? Een vampire lift is niets meer en niets minder dan de PRP-behandeling van de huid van gezicht, hals, decolleté en borsten. Door de PRP-injecties worden door meer bindweefselcellen ook meer collageen, elastine en hyaluronzuur aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steviger en egaler. De Platelet Rich Plasma wordt ingebracht met de Dermapen en wordt ingespoten in gebieden die verbeterd mogen worden.

Vampire lifts zijn veelal te combineren met lipofilling, een techniek waarbij vetweefsel in geschikte grootte wordt ingespoten in de aangeweze arealen. Omdat het vetweefsel rijk is aan stamcellen, is de combinatie met PRP, die de stamcellen aanstuurt, zeker aan te bevelen. De PRP-behandeling wordt dan gecombineerd met een operatieve ingreep door de plastisch chirurg. PRP kan je ook gebruiken als filler. 

Contact

Heeft u een vraag over de vampire facelift? Denkt u erover een borstlift uit te laten voeren maar wilt u liever een niet-operatieve behandeling? Dr. Kappel van PRP Clinics informeert u graag over de mogelijkheden en werkwijze.