Een vampire facelift of borstlift in Zwolle

Platelet Rich Plasma wordt al tientallen jaren toegepast. Naast de unieke O-shots en P-shots die in ons instituut worden uitgevoerd, kunt u ook voor een ander soort huidverjonging bij ons terecht. We richten ons namelijk niet alleen op de geslachtsorganen. Ook een jonger gezicht, decolleté en een borstlift zijn mogelijk met de onze PRP-behandelingen.

De vampire lift

What’s in a name? Een vampire lift is niets meer en niets minder dan de PRP-behandeling van de huid van het gezicht, de hals, het decolleté en de borsten. Via de PRP-injecties worden door meer bindweefselcellen ook meer collageen, elastine en hyaluronzuur aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steviger en egaler. De Platelet Rich Plasma wordt ingebracht met de Dermapen en wordt ingespoten in gebieden die verbeterd mogen worden.

Vampire lifts zijn veelal te combineren met lipofilling, een techniek waarbij vetweefsel in geschikte grootte wordt ingespoten in de aangewezen plaatsen. Omdat vetweefsel rijk is aan stamcellen, is de combinatie met PRP, die de stamcellen aanstuurt, zeker aan te bevelen. De PRP-behandeling wordt dan gecombineerd met een operatieve ingreep door de plastisch chirurg. PRP kun je ook gebruiken als filler. 

Een afspraak maken voor een vampire facelift of borstlift?

Contact

Hebt u een vraag over de vampire facelift? Denkt u erover een borstlift uit te laten voeren maar wilt u liever een niet-operatieve behandeling? Dr. Kappel van PRP Clinics informeert u graag over de mogelijkheden en de werkwijze. 

Stel uw vraag